ANGE DIN FOTOKOD

Ange den fotokod du har fått här så kan du anmäla dig till en fotografering eller beställa bilder!

Har du glömt din fotokod?

 

ANGE DIN FOTOKOD

Ange den fotokod du har fått här så kan du anmäla dig till en fotografering eller beställa bilder!

Har du glömt din fotokod?

 

Kuvaverkko Oy är Finlands största fotoföretag och en föregångare inom branschen. Vi ordnar årligen över 400 000 porträttfotograferingar. Våra kunder är daghem, skolor, idrottsföreningar och företag. Kom med i skaran av nöjda kunder.

Be om en offert på en fotografering

Fotografier är viktiga minnen och en del av barnets liv och uppväxt. Högkvalitativa fotografier är oersättliga minnen av saker du har varit med om!

Be om en offert och boka en lokal proffsfotograf till ditt daghem.

Snart är det dags för skolfotografering! För många är det en av de viktigaste dagarna på skolåret. Porträtt-, klass- och kompisfoton är kära minnen.

Be om en offert och boka en lokal proffsfotograf till din skola.

Stå i strålkastarljuset på stadion, fotbollsplanen eller isen. Välj en bakgrund med föreningens logotyp eller en traditionell bakgrund. Föreviga det bästa gänget!

Be om en offert och boka en lokal proffsfotograf till din idrottsförening.

Högkvalitativa fotografier av de anställda signalerar kompetens och är en viktig del av presentationen av företaget och varumärket i media.

Be om en offert och boka en proffsfotograf till ditt företag.

Vi förevigar olika skeden i den unga människans liv. Konfirmationsfotot är ett unikt minne av en av höjdpunkterna under ungdomen.

Be om en offert och boka en lokal proffsfotograf till er församling.

Det är värt att föreviga de mest betydelsefulla högtidsstunderna i livet. Fotografier tagna av ett proffs blir vackra minnen som stannar kvar länge.

Be om en offert och boka en lokal proffsfotograf.

Våra fotografer är fantastiska, flexibla och erfarna fotograferingsarrangörer. Vi har alltid med oss fotograferingsutrustning av studiokvalitet till platsen. Våra fotografer är proffs som är specialiserade på porträttfotografering. Vi ordnar fotograferingen för er från början till slut – smidigt, enligt överenskommen tidsplan och med ett leende på läpparna.

Vi förevigar flyktiga stunder, de bästa kompisarna och de finaste leendena tusentals gånger om året.

Kuvaverkko samarbetar med Finlands Gymnasistförbund. Nu kan du enkelt bli medlem i Gymnasistförbundet och skaffa ett studentkort med ett foto av studiokvalitet samtidigt som du beställer dina skolfoton!

Hållbara minnen utan kemikalier

Vi är en föregångare i branschen även inom miljöfrågor. Vi har som enda aktör i Finland övergått till en ny era inom bildtryck. Vi skapar bilderna på fotopapper på ett miljövänligt sätt utan kemikalier, eftersom de kemikalier som används i traditionell fotoproduktion är miljöavfall. Tack vare modern teknik är även bildernas kvalitet och hållbarhet bättre.

Ekokompassen för en renare framtid

Ekokompassi

Vi tänker på de fotograferades framtid. Vi har minskat miljöbelastningen genom smarta kemikalie- och materialval. Dessutom undviker vi att producera onödiga bilder. Fotografierna kan även beställas i digitalt format i webbutiken. För detta har vi som första företag i branschen beviljats certifikatet Ekokompassen.