Kuvaustapahtuma

Vi förevigar livets höjdpunkter

Kuvaverkko Oy

Kuvaverkko Oy är Finlands största fotoföretag och en föregångare inom branschen. Vi ordnar årligen över 400 000 porträttfotograferingar. Våra kunder är daghem, skolor, idrottsföreningar, församlingar och företag. Kom med i skaran av nöjda kunder.

Med passion för att föreviga ögonblick

Kuvaverkkos fotografer är mästare på porträttfotografering och arbetar alltid med professionell utrustning. Det viktigaste för oss är att kunden är nöjd med bilden: vi vill föreviga just ”den stunden” hos personen.

Arbete för unga

Vi anställer varje år tiotals unga som säsongsarbetare till bildproduktionen, kundtjänsten och försäljningen. Kuvaverkko har också varit den första arbetsplatsen för många unga.

Vi har omkring 100 stadigvarande professionella fotografer som arbetar för oss runt om i Finland samt 40 anställda på vårt kontor i Sockenbacka i Helsingfors.

Ekokompassen för en renare framtid

Vi tänker på de fotograferades framtid. Vi har minskat miljöbelastningen genom smarta produktion- och materialval. Dessutom undviker vi att producera onödiga bilder. För detta tilldelades vi certifikatet Ekokompassen. Alla fotografier kan naturligtvis även beställas i digitalt format.

Vi förevigar livets höjdpunkter.