Kuvaustapahtuma

Vi förevigar livets höjdpunkter

Kuvaverkko Oy

Kuvaverkko Oy är Finlands största fotoföretag och en föregångare inom branschen. Vi ordnar årligen över 400 000 porträttfotograferingar. Våra kunder är daghem, skolor, idrottsföreningar, församlingar och företag. Kom med i skaran av nöjda kunder.

 

Med passion för att föreviga ögonblick

Kuvaverkkos fotografer är mästare på porträttfotografering och arbetar alltid med professionell utrustning. Det viktigaste för oss är att kunden är nöjd med bilden: vi vill föreviga just ”den stunden” hos personen.

 

Arbete för unga

Kuvaverkkos fotoverksamhet sysselsätter tiotals säsongsarbetare för bildproduktionen och kundtjänsten varje år. Den har varit den första arbetsplatsen för många unga.

Kuvaverkko har omkring 100 stadigvarande professionella fotografer som arbetar runt om i Finland. Vårt kontor ligger i Sockenbacka i Helsingfors.

 

Ekokompassen för en renare framtid

Vi tänker på de fotograferades framtid. Vi har minskat miljöbelastningen genom smarta produktion- och materialval. Dessutom undviker vi att producera onödiga bilder. För detta tilldelades vi certifikatet Ekokompassen. Alla fotografier kan naturligtvis även beställas i digitalt format.

Vi förevigar livets höjdpunkter.