Kuvaverkkoon töihin?

Kuvaverkko Oy on paikallisten kuvausliikkeiden perustama ja omistama yhtiö. Olemme Suomen suurin valokuvausyritys ja edelläkävijä alalla. Liikevaihtomme on yli 11 miljoonaa euroa ja olemme vakavarainen yritys. Omistaudumme tinkimättömästi työllemme. Pitkät asiakassuhteet kouluihin, päiväkoteihin, seurakuntiin ja urheiluseuroihin ovat merkki laadustamme. Muotokuvaukseen erikoistuneet ja ammattikalustolla varustetut kuvaajamme ovat kehittyneet mestareiksi vankan kokemuksensa myötä. Heille on arvokasta päivittäiset kohtaamiset ja se hetki, jolloin hymy ilmestyy kuvattavan kasvoille.

Ikuistamme vuosittain 400 000 henkilön lapsuus- ja nuoruusvuodet sekä kaverit ja ryhmät koko Suomessa. Kuvaverkko on johtava toimija ja digitaalisuuden edelläkävijä alallaan. Valmistamme omassa tuotannossamme verkkokaupassamme myytävät kuvatuotteet.

Sadan paikallisen, ympäri Suomea työskentelevän ammattikuvaajan lisäksi Kuvaverkossa on lähes sata vakituista ja kausityöntekijää Pitäjänmäellä Helsingissä. Palkkaamme kymmeniä kausityöntekijöitä kuvatuotantoon ja asiakaspalveluun joka vuosi. Kuvaverkko on ollut myös monelle nuorelle se ensimmäinen työpaikka.