Kuvaverkko Johanna pakkaaja

Johanna, pakkaaja

Pakkaamossa työskentelevä Johanna tuli Kuvaverkkoon alun perin sesonkityöläisenä. ”Ensimmäistä kertaa olin Kuvaverkolla töissä syksyllä 2015. Tulin kiireapulaiseksi myös seuraavana syksynä ja vuonna 2017 aloitin kauden jo kesätöistä. Vakinainen kuvaverkkolainen minusta tuli keväällä 2018.”

Useamman syyssesongin tehnyt Johanna kiinnostui Kuvaverkosta alun alkaen siksi, että työ pakkaamossa vaikutti samanaikaisesti sekä rennolta että vauhdikkaalta. Johannalle sopivat rutiininomaiset tehtävät sekä ripeä työtahti, jossa riittää jatkuvasti tekemistä.

”Pakkaamossa tarvitaan rutiinin sietokykyä, nopeutta ja tarkkuutta. Ilmapiiri on kuitenkin rento ja meillä on todella hauskaa töissä. Pakkaamon puolella saa nauraa usein vatsansa kipeäksi.”

Pakkaamossa Johannan tehtäviin kuuluu pääasiallisesti kuvien pakkaaminen, laskujen liittäminen kuvien mukaan ja postitusten kirjaaminen. Lisäksi hän opetellut digipainon käyttöä ja toisinaan työhön kuuluu julisteiden sekä kuvauslomakkeiden tulostamista.

Lastentarhanopettajan koulutuksen saanut Johanna kokeili valmistumisensa jälkeen erilaisia töitä, mutta Kuvaverkolla hän viihtyi parhaiten.

”Kuvaverkko on paras työpaikka missä olen ollut. Kun en vielä ollut vakkari, haaveilin siitä, että jonakin päivänä pääsisin tänne kokoaikaiseksi. Muissa työpaikoissa huomasin, ettei ole toista samanlaista paikkaa kuin Kuvaverkko.”