Kuvaustapahtuma

Ikuistamme parasta aikaa

Kuvaverkko Oy

Kuvaverkko Oy on Suomen suurin valokuvausyritys ja edelläkävijä alalla. Järjestämme vuosittain yli 400 000 henkilön muotokuvaukset. Asiakkaitamme ovat päiväkodit, koulut, urheiluseurat, seurakunnat  ja yritykset. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

 

Intohimona ikuistaminen

Kuvaverkon valokuvaajat ovat muotokuvauksen mestareita ja he työskentelevät aina ammattikalustolla. Tärkeintä meille on kuvaansa tyytyväinen asiakas: haluamme ikuistaa ihmisestä juuri "Sen Hetken”.

 

Töitä nuorille

Kuvaverkon kuvaustoiminta työllistää kymmeniä kausityöntekijöitä kuvatuotantoon ja asiakaspalveluun joka vuosi – monelle nuorelle tämä on ollut se ensimmäinen työpaikka.

Vakituisesti Kuvaverkossa työskentelee noin 100 ammattivalokuvaajaa ympäri Suomen. Toimistomme sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä.

 

Ekokompassi puhtaampaan tulevaisuuteen

Ajattelemme kuvattavien tulevaisuutta. Olemme vähentäneet ympäristön kuormitusta tuotanto- ja materiaalivalinnoillamme. Lisäksi vältämme turhien kuvien valmistusta. Tästä olemme saaneet toimialan ensimmäisenä Ekokompassi-sertifikaatin. Muotokuvat ovat tilattavissa myös digitaalisina versioina.

 

Ikuistamme parasta aikaa.