Kuvaustapahtuma

Ikuistamme parasta aikaa

Kuvaverkko Oy

Kuvaverkko Oy on Suomen suurin valokuvausyritys ja edelläkävijä alalla. Järjestämme vuosittain yli 400 000 henkilön muotokuvaukset. Asiakkaitamme ovat päiväkodit, koulut, urheiluseurat ja yritykset. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Intohimona ikuistaminen

Kuvaverkon valokuvaajat ovat muotokuvauksen mestareita ja he työskentelevät aina ammattikalustolla. Tärkeintä meille on kuvaansa tyytyväinen asiakas: haluamme ikuistaa ihmisestä juuri "Sen Hetken”.

Töitä nuorille

Palkkaamme kymmeniä nuoria kausityöntekijöiksi kuvatuotantoon, asiakaspalveluun ja myyntiin joka vuosi. Kuvaverkko onkin ollut monille nuorille se ensimmäinen työpaikka.

Vakituisesti meillä työskentelee noin 100 ammattivalokuvaajaa ympäri Suomen sekä 40 työntekijää toimistollamme Pitäjänmäellä Helsingissä.

Ekokompassi puhtaampaan tulevaisuuteen

Ajattelemme kuvattavien tulevaisuutta. Olemme vähentäneet ympäristön kuormitusta kemikaali- ja materiaalivalinnoillamme. Lisäksi vältämme turhien kuvien valmistusta. Tästä olemme saaneet 2010 Ekokompassi-sertifikaatin. Kaikki kuvat ovat tietenkin tilattavissa myös digitaalisina versioina.

KUVAVERKKO OY – Ikuistamme parasta aikaa.