Koulukuvaus

Töihin kuvaverkkoon?

Töihin kuvaverkkoon?

Koulukuvaus

Olisitko sinä yksi meistä?

Ikuistamme parasta aikaa

Kuvaverkko on itsenäisten kuvausliikkeiden perustama ja omistama verkosto. Olemme Suomen suurin valokuvausyritys ja ympäristöystävällisen kuvaamisen edelläkävijä: olemme hiilineutraali kuvaamo ja teemme aktiivisesti vihreämpiä valintoja toiminnassamme. Ikuistamme vuosittain yli 400 000 kuvattavan lapsuus- ja nuoruusvuodet sekä kaverit ja ryhmät koko Suomessa. Pitkät asiakassuhteet kouluihin, päiväkoteihin, seurakuntiin ja urheiluseuroihin ovat merkki laadustamme.

Kuvaajamme työskentelevät ammattikalustolla ja ovat muoto- ja ryhmäkuvauksen asiantuntijoita. Sadan paikallisen ammattikuvaajan lisäksi meillä on lähes sata vakituista ja kausityöntekijää kuvatuotannossa, asiakaspalvelussa ja myynnissä Pitäjänmäellä Helsingissä. Palkkaamme kymmeniä kausityöntekijöitä kuvatuotantoon ja asiakaspalveluun joka vuosi. Meillä on mukavaa työskennellä ja hyvässä ilmapiirissä viihtyvät toimistokoirammekin!

Kuvaverkon arvot asiakaslähtöinen, osaava ja luotettava kuvaavat hyvin myös meitä kuvaverkkolaisia. Olisitko sinä yksi meistä?

Avoimet työpaikat:

- Kuvaverkko Oy

Tutustu meihin myös videoiden kautta

Löydät meidät myös somesta!